PERSONVERN

Personvernet ditt er viktig for oss. Derfor, for bedre å beskytte personvernet ditt, gir vi denne meldingen som forklarer vår online informasjonspraksis og valgene du kan ta om måten informasjonen din samles inn og brukes på. For å gjøre denne merknaden lett å finne, gjør vi den tilgjengelig på nettsiden vår og på alle steder der personlig informasjon kan være nødvendig. 

Informasjonen vi samler inn:

Denne merknaden gjelder all informasjon som samles inn eller sendes inn på nettstedet AnabolicsNow.com. På noen sider kan du bestille produkter, komme med forespørsler og registrere deg for å motta materiell. Typen personlig informasjon som samles inn på disse sidene er; ditt navn, din adresse, din e-postadresse, ditt telefonnummer (osv.)

Hvordan vi bruker informasjon:

Vi bruker informasjonen du oppgir når du legger inn en bestilling kun for å oppfylle den bestillingen. Vi deler ikke denne informasjonen med tredjeparter, bortsett fra i den grad det er nødvendig for å oppfylle bestillingen.

Vi bruker informasjonen du gir om en annen person når du legger inn en bestilling kun for å sende produktet og bekrefte levering. Vi deler ikke denne informasjonen med tredjeparter, bortsett fra i den grad det er nødvendig for å oppfylle bestillingen.

Vi bruker e-postadresser for å svare på e-posten vi mottar. Disse adressene brukes ikke til andre formål og deles ikke med tredjeparter.

Du kan registrere deg på nettsiden vår hvis du ønsker å motta vår katalog samt oppdateringer om våre nye produkter og tjenester. Informasjon som du har sendt inn på nettsiden vår vil ikke bli brukt til dette formålet med mindre du fyller ut registreringsskjemaet.

Vi bruker ikke-identifiserende og aggregert informasjon for å bedre utforme nettstedet vårt og dele med annonsører. For eksempel kan vi fortelle en annonsør at X antall personer besøkte et bestemt område på nettstedet vårt, eller at Y antall menn og Z antall kvinner fylte ut registreringsskjemaet, men avslører ikke noe som kan brukes til å identifisere disse enkeltpersoner.

Til slutt bruker eller deler vi aldri personlig informasjon gitt til oss online på andre måter enn de som er beskrevet ovenfor uten å gi deg muligheten til å melde deg på eller forby slik urelatert bruk.

Vår forpliktelse til datasikkerhet:

For å forhindre uautorisert tilgang, opprettholde datanøyaktighet og sikre riktig bruk av informasjon, har vi innført passende fysiske, elektroniske og ledelsesmessige prosedyrer for å beskytte og sikre informasjonen vi samler inn online.

Vår forpliktelse til barns personvern:

Å beskytte privatlivet til de aller minste er spesielt viktig. Av den grunn samler eller vedlikeholder vi aldri informasjon på nettstedet vårt fra noen vi vet er under 18 år, og ingen del av nettstedet vårt er strukturert for å tiltrekke seg noen under 18 år.

Slik kan du få tilgang til eller korrigere informasjonen din:

All din personlig identifiserbare informasjon som vi samler inn, kan nås på nettet og vedlikeholdes ved å logge inn. Vi bruker denne prosedyren for å bedre beskytte informasjonen din.