“Hva du ser er hva du får” dette er mottoet for vår Online butikk.

Produkter – Kun offisielle apotek merker

Vi selger bare varer av apotek kvalitet laget av farmasøytiske selskaper. Alle produktene får igjennom streng kvalitetskontroll og kommer i forseglete pakker som om du skulle kjøpt det på apoteket. Vi sender varer fra Asia og Europa hvor disse varer kan kjøpes på apoteket. Så vi er mer en mellommann enn de som faktisk produserer varene.

Kredittkort betaling

I motsetning til andre online butikker trenger du ikke sende oss penger via Bitcoins eller andre ikke sikre betalings metoder.

Det er selvfølgelig mulig å betale via disse kanalene (og du vil også da få rabatt om du betaler på denne måten). Dette vil gjøre at du kan være helt anonym igjennom hele prosessen.

Siden det er mye scamming og uærlige selgere online nå for tiden (Falske produkter, produkter som ikke virker, eller at du ikke får noen varer i det heletatt) tilbyr vi våre kunder en 100% sikker kredittkort betaling. Slik at du er sikret å få det du ønsker.

Levering og Garanti

Bestillinger sendes i løpet av 2-5 virkedager etter at betaling er godkjent. Sporingskoder blir oppgitt og pakkene kan spores via USPS eller andre offisielle sporingskanaler.

Leveringstid til Norge/USA/UK/Europa er mellom 5-15 dager. Til Australia blir pakkene sendt uten sporing for å etterstrebe bedre leverings suksess.

Hvis du får pakker som er skadet ved levering, ta en videofilm av åpningen slik at vi kan ta dette videre med vår leverandør for tilbakebetaling.

I de få tilfellene varene blir stoppet i tollen, send oss kopi av brevet fra tollvesenet og vi vil sende en erstatning uten ekstra kostnad eller 50% tilbakebetaling av kostnaden.

Salg og Promotering.

Du får opptil 15% avslag om du velger å betale bestillingen gjennom kryptovalutta som bitcoins. Du blir nødt til å spørre oss om en «wallet ID» for din betaling, du vil da få din rabatt med bestillingen.

Vi tilbyr 5% avslag for kunder som bestiller for andre gang.

Vi har også et livstids 10% avslag for kunder som bestiller varer for mer enn 1000USD fra oss.

Vi har også noen produkter på 20% avslag hver uke. Vanligvis er dette de mest populære varene fra uken før.

Registrer deg på vårt nyhetsbrev for å få oppdatert informasjon om alle kampanjer.