LEVERANSE

For å beskytte din anonymitet, jobber vårt firma hardt for å sikre at du mottar steroidene dine så diskret som mulig, til et hvilket som helst sted i Norge du bor på, ved å skjule den juridisk sensitive naturen til innholdet i bestillingen din.

Levering fra vår østlige lageravdeling med vår fraktleverandør kommer vanligvis til Norge innen 7-15 virkedager. (Vær oppmerksom på at denne tiden kan variere på grunn av faktorer som er utenfor vår kontroll, for eksempel forsinkelser innen fraktleverandøren som brukes, forsinkelser i internasjonale fraktforsendelser og andre økonomiske faktorer).

Bestillingen kan spores online innen 2-3 dager etter at bestillingen er sendt.

Vi tar sikte på å få bestillingen din til deg så snart som mulig. Vi kan imidlertid ikke ta noe ansvar for forsinkelser i frakt siden tjenestene levert av tredjepartsbudene vi outsourcer er utenfor vår kontroll.

Hvis imidlertid pakken din ikke ankom i det hele tatt, eller innholdet du mottok ble skadet under transport, vil vi sende de manglende eller skadede varene til deg gratis så snart som mulig!

Når du mottar og åpner pakken, foreslår vi at du tar opp en video når du pakker ut bestillingen. Dette vil gjøre deg i stand til å gi tilstrekkelig bevis til teamet vårt i tilfelle noen varer kommer skadet eller mangler fra bestillingen din, og i sin tur vil de løse situasjonen umiddelbart.

Dette gjør oss også i stand til å motarbeide alle uredelige påstander som anklager oss for å være uærlige i vår praksis.

* * Vær oppmerksom på at vi ikke publiserer standard leverings- eller håndteringsgebyr, da alle ordrestørrelser varierer. Men under kassen vil systemet vårt automatisk beregne leveringsgebyret basert på leveringsadressen din og den totale størrelsen på bestillingen din.