INNBETALING

Betalingsmåtene vi godtar:

Når du legger inn en bestilling, gir vi deg først kredittkort-alternativet, men hvis du ikke ønsker å bruke Cred-kort, tilbyr vi PayPal som et sekundært alternativ, men hvis du ikke ønsker å bruke denne sporede ruten, har vi også gitt deg en enklere og anonym måte å betale via Cryptocurrency. Hver av disse to mest populære betalingsalternativene har sitt eget sett med fordeler, men valget er helt ditt:

  PayPal (kredittkort) BITCOIN (BTC)
RABATTER Ingen rabatt tilbys 15% rabatt på alle bestillinger
TRANSAKSJON HASTIGHET Umiddelbar betalingsbekreftelse etter utsjekking Det kan ta 10 minutter til 4 timer før en Bitcoin-betaling bekreftes
SPORBAR BETALINGER Ikke anonym Helt anonym
REFUSJON BESKYTTELSE Betalingsbeskyttelse i tilfelle av manglende levering Betalingen er ikke reversibel ved manglende levering

Hvis du er en ny kunde, anbefaler vi at du betaler med kredittkort via PayPal og legger inn en liten bestilling.

Når du har satt din tillit til oss etter å ha fastslått at vi er pålitelige som en legitim virksomhet, og du er fornøyd med produktene og tjenestene våre, kan du prøve en annen betalingsmetode som kan være mer praktisk for deg.

Hvis du ønsker å være helt anonym fra starten av, kan du bruke Bitcoin, som er en populær betalingsmetode blant våre langsiktige kunder. Selv om refusjonen av betalingen ikke er reversibel, ikke bekymre deg, siden vi tilbyr en reshipping-tjeneste for våre kunder hvis pakken ikke ankommer, så du er fortsatt dekket for en reshipping av pakken din.

BETALINGS PROSESSERING

Som bekreftelse på betalingen din, vennligst send oss en kopi av betalingskvitteringen du mottok fra kredittkortleverandøren din, eller et skjermbilde av den vellykkede transaksjonen av BTC-betalingen på betalingstidspunktet, sammen med ID-bestillingsnummeret ditt. Dette hjelper teamet vårt med å matche betalingen din med bestillingen din og frigi bestillingen for frakt raskere.

Bestillinger sendes innen 24 timer etter at betalingen er bekreftet.

KONTROLLER STATUSEN FOR BESTILLINGEN DIN

Innen 1-2 dager etter at du har lagt inn bestillingen, vil vi gi deg en sporingskode.

Når forsendelsen er på vei til Norge kan du overvåke pakkestatusen din med aftership.com, 17track.net eller via http://orderstatus.live/, for å sjekke status på bestillingen din dersom sporingsnummeret ditt ikke har blitt lever ennå på grunn av forsinkelsen i behandlingen av bestillingen din for avreise fra vår fraktleverandør.